Billige lån finder du på klesh.dk

På klesh finder du mange forskellige udbydere der tilbyder muligheden for at optage billige lån, både med henhold til lav rente og gebyrfrie lån.

Billige lån plejer man at skulle lede længe efter, men det behøver man ikke længere.

Nu kan du finde alle de gode låneudbydere på internettet i en og samme oversigt, klik blot på LÅN PENGE og du vil blive sendt videre til vores oversigt hvor du kan sammenligne nogle af de mange låneudbydere fra internettet.

Billige lån er per definition et lån der ikke koster særlig mange penge i renter og gebyrer, dvs. et lån der kan komme så tæt på 0 kr. i rente og gebyrer. Et lån vil aldrig kunne være gratis at optage eller afdrage idet der er lavet en lov der siger at man minimum skal tage en årlig rente på 2,5 % ved udlån. Udover de 2,5% som lovgivningen kræver for udlån, skal låneudbyderne tage forbehold for eventuelle tab og udgifter til at drive deres netværk og administration, så vi vil derfor nok aldrig forvente lån under 6% rente på online lån uden sikkerhed.

Men i vores oversigt finder du låneudbydere der kan tilbyde årlige renter fra 6,49% og det er en pris som selv ikke bankerne i Danmark kan hamle op med, når man medregner at lånet bliver udstedt uden nogen form for sikkerhedsstillelse fra låntager.

Del/Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *