Lån penge online selv med RKI

Er du en af de mange der er blevet registreret i RKI eller Debitorregisteret og kunne du godt tænke dig at komme ud af registeret og videre med livet? – så læs mere her.

Mange hjemmesider reklamere med at man kan låne penge selvom man er registreret i RKI og nogle virksomheder tilbyder endda Mastercard med kredit til folk der er registreret i RKI, men 95% af disse hjemmesider eller virksomheder kan ikke stå inde for det de tilbyder.

Stort set alle låneudbydere på internettet der tilbyder Forbrugslån, privatlån, blankolån, kontantlån osv. altså lån du kan få uden at stille sikkerhed for pengene, bruger et system der “cleare” folk, hvilket betyder at de tjekker dig i alle registrer hvor man kan stå hvis man er dårlig betaler.

Ansøger du om et lån og dit navn dukker op i et af disse registrer, vil du automatisk få et nej til lån penge, selvom vi kun snakker 200 kroner.

Men hvad så med de sidste 5 % på nettet der gerne låner penge ud til folk der er dårlige betalere ?

Der findes enkelte firmaer som opkøber gæld og låner penge ud til folk som er registreret i RKi o.lign. men her skal du så stille sikkerhed for lånet, så i princippet kunne man ligeså godt bruge sin bank, hvis man er på talefod med dem.

Det er så simpelt, at hvis du har en bil, lejlighed, sommerhus, båd, hus, andel eller andet af større værdi, så kan man nemlig sagtens låne penge, hvis man blot stiller en eller flere ting som sikkerhed.

Har du intet af værdi og vil stadig gerne ud af RKI?

Første skridt for at komme ud af RKI er at kontakte Experian og finde ud af hvem eller hvad der har puttet dig i RKI, få alle oplysninger inklusiv beløbet de siger du skylder. Derefter kontakter du dem der har sat dig i RKI og foreslår en afdragsordning i begge kan finde ud og som er rimelige for jer begge. Hvis de accepterer denne afdragsordning kan du herefter bede dem om at slette dig af RKI og du kan nu igen fungere som et normalt menneske.

Siger de nej eller kan du ikke lave en afdragsordning som i kan blive enige om, så bør du kontakte din bank med et forslag om et lån til at betale anden dyr gæld så du kan komme ud af RKI, men inden du kontakter banken bør du få lavet:

 • Et komplet budget for husstanden – må gerne være resten af året ud plus hele næste år.
 • En plan om hvor du kan sparer, så du kan bruge pengene til at betale banken af på lånet.
 • Lønsedler for de sidste tre måneder, samt papirer på at du er medlem af en a kasse så du er økonomisk sikret i tilfælde af du skulle blive fyret midt i det hele
 • Et komplet budget hvor du har taget højde for at blive fyret eller ryge ned i indkomst.

Har du prøvet alt og er endnu ikke kommet nogle vegne?

Worst case scenario – Ingen vil hjælpe dig og gælden vokser!
Vi er heldigvis bosiddende i et land hvor at man altid kan få en chance til, men den kommer ikke af sig selv. Når man har været erklæret konkurs i 5 år har man mulighed for at søge en gældssanering hvor de kigger på din situation og hvor meget du har gjort for at komme ud af den, og hvis alt går godt sletter de alt din gæld og du kan starte på en frisk.

Hvis du ønsker at vide mere om gældssanering og hvad det indebærer kan du læse mere på www.shret.dk

Del/Gem

 • 20. april 2010 kl. 20:48
  Permalink

  Tak for informationen, det var egentlig meget rart at vide at det er svindel det meste, som man læser på nettet.
  Har ansøgt 20 gange og bare fået et nej hver gang.
  Tager chancen med banken og håber jeres råd om budgetter osv. vil blødgøre de emsige r..huller. :)

 • 23. maj 2010 kl. 12:17
  Permalink

  svindel og humbug er det hele,kun med det formål at lokke folk i fordærv.

 • 9. juli 2010 kl. 12:41
  Permalink

  har prøvet at der bliver forklaret og det virker ikke. inden vil låne mig penge til at komme ud af RKI. hjælp mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *