Lan penge her selvom du er i udlandet

Driller grammatikken eller sidder du i udlandet evt. med udenlandsk tastatur, saa bare rolig, vi har taget hoejde for det hele og du behoever ikke kunne skrive å bare for at laane penge her på Klesh.

Internettet har sine fordele som for eksempel at vi nu kan tilbyde laan til folk der sidder på den anden side af jorden, selv om vores staveplader maaske ikke altid lige snakker samme sprog.

Er du paa ferie, kursus, arbejde e.lign i udlandet og vil gerne have nogle penge paa kontoen til du lander i Danmark, så kig her på Laan penge og se om der skulle vaere nogle af disse laaneudbydere der kunne falde i din interesse at stifte et laan hos.

De har alle meget simple krav og et af dem er at du skal vaere bosiddende i Danmark, så har du p.t bopael og adresse i udlandet kan vi desvaerre ikke hjaelpe dig. Har du stadig din adresse i Danmark og er du ikke registreret i RKI saa er det
en smal sag at laane mellem 5.000 og 300.000 danske kroner.

Du kan ansoege online hele doegnet rundt og svaret vil du modtage i en mail, kun faa minutter efter du har ansoegt ( hvis det er inden for alm. aabningstid)

Del/Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *