Forbrugslån

På siden forbrugslån her på Klesh Lån kan du finde alle de godkendte og anerkendte pengeinstitutter fra internettet der tilbyder forbrugslån. Et forbrugslån er jo typisk en lånetype man kan ansøge om når man er ude og handle og f.eks vil købe et nyt tv, men ikke har kontanter nok med.

Mange steder tilbyder de at man kan få et forbrugslån ude i forretningen på op til 40.000 kroner og så kan man bare handle løs, men det er ikke altid særlig rart at stå midt i Føtex og ansøge om et forbrugslån, mens naboen står og kigger skævt til en og med det samme sætter dig i en bås, fordi du er nødt til at låne penge til dit nye tv.

Hvis du er en af dem der heller ikke gider at stå nede i butikken og bliver udstillet mens du skal vente de 15 min, før man får svar på sin låneansøgning, så kan vi give dig den samme service her. Så sæt dig stille og roligt foran din computer og brug alt den tid det tager dig for at finde det rigtige forbrugslån, uden at blive udstillet foran flere hundrede mennesker.

Faktisk kan du få et meget større forbrugslån end kun 40.000 kr. vi tilbyder nemlig forbrugslån på helt op til 300.000 kroner og med en rente der faktisk er billigere end hvis du vil have et forbrugslån fra dit lokale pengeinstitut.

Alle låneudbydere du finder her på siden tilbyder forbrugslån, men der er stor forskel på rente og afdragsperiode, så kig ekstra godt efter ÅOP så du kan finde det forbrugslån der passer dig bedst. Nu er det jo meget typisk at man bare vælger det forbrugslån der har den laveste ÅOP, men faktisk kan det nogle gange godt betale sig at vælge et dyrere lån.
Lyder underligt ikk?

Ja, men da renten er fradragsberettiget med 33% (efter 2012 dog kun 25%) og gebyrer og administration ikke er fradragsberettiget, vil det altså godt kunne svare sig at vælge det låneinstitut der tjener på renterne og ikke på gebyrerne. Som F.eks de små forbrugslån som D:E:R tilbyder. De er ganske vidst rigtig dyre i rente og det afskrækker mange men de tager til gengæld ikke så dyrt betalt i diverse gebyrer.

Så når skatten er trukket fra kan det hurtigt vise sig at en af disse små forbrugslån hurtigt bliver billigere end hvis du vælger en af dem med lille rente. Vi håber at have kunne hjælpe dig med rette information om forbrugslån og at du nu er bedre rustet hvis du vil ansøge om et forbrugslån.

Del/Gem

Der er lukket for kommentarer.