Lån penge

Klesh lån tilbyder en række af muligheder hvis du ønsker at låne penge, idet vi har sammenarbejde med mange forskellige Internet baseret låneudbydere, som alle sammen er villige til at låne penge ud til folk.

Efter finanskrisen har slået hårdt ned på verdens plan og tilmed Danmark, er det blevet sådan at man ikke bare kan låne penge i banken som man før har været vant til. Lån penge er blevet et skældsord i følge mange bankrådgivere og er noget de helst ikke vil beskæftige sig med mere.

Faktisk bruger man ikke længere en bank til at låne penge hos, men til at opbevare penge, hvis man da har nogen. Men hvad så med alle dem der gerne vil låne penge nu, hvad gør de så? Ja de behøver ikke frygte at de ikke kan låne penge, for der er stadig masser af andre firmaer der vil låne penge ud til folk fra Danmark, der ikke står i RKI.

De firmaer vi sammenarbejder med her på Klesh om at låne penge ud, er alle sammen internationale firmaer, som også henter kapital fra udlandet og derfor har mange flere tråde at trække i, når de skal finde penge frem til dem der vil låne penge.

Vi har blandt andet en fransk storbank inde over, samt et storcenter, gruppen bag IKEA og ikke mindst det store selskab Thorn som låner penge ud i Sverige og Norge.

Så selvom kassen er smækket i fra de danske selskaber, så er det ikke umuligt at låne penge. Vi kan dog kun matche pengelån der ligger mellem 5.000 og 300.000 danske kroner, men til gengæld kan vi tilbyde dem til samme pris som banken kunne dengang de stadig lånte penge ud.

Så lån penge her gennem os, det er nemt og hurtigt og vi garanterer at der ikke er nogen skjulte fælder, kig blot efter faktoren ÅOP (årlig omkostning i procent) og så har du den eksakte procentsats for hvad du egentlig kommer til at betale for at låne penge.

Del/Gem