Online lån

Online lån er blevet en mere populær måde at låne penge på idet det er blevet væsentligt vanskeligere at få godkendt låneansøgninger hos de “normale” penge- og kreditinstitutter.

Et online lån vil sige at man ansøger online om at låne penge. Alle de udbydere her på siden tilbyder online lån og kan faktisk kun kontaktes m.m online, pr., tlf., eller alm. post. Du kan ikke personligt møde op og snakke med en rådgiver, som man jo ellers er vant til i sit normale pengeinstitut.

Men fordelen ved at det kun er online lån de har, ligger i at det er utroligt ressource og tidsbesparende hvilket gør det dejlig nemt. Når du ansøger sker det via en online ansøgning, som du bliver sendt videre til hvis du klikker på den låneudbyder du vil have et online lån af.

Når du så har indtastet dine oplysninger online, vil du får et svar tilbage online i form af en mail som ryger direkte i indbakken på den mailadresse du har sat ind i dit online ansøgningsskema. Hvis du ansøger om et lån i en bank vil du typisk kunne forvente et svar på din ansøgning efter en lille uges tid.

Når du ansøger her om et online lån så kan du forvente et svar på ansøgningen efter kun få minutter, inden for normal åbningstid. Men du kan ansøge døgnet rundt om et online lån, her er aldrig lukket, du skal så bare forvente først at få svaret næste morgen hvis du ansøger om et online lån, efter lukketid.

Indtil videre er det kun 95% online at tingene foregår når man ønsker at optage et online lån. Du vil nemlig efter godkendt ansøgning modtage et brev hvori du finder din låneaftale på dit nye online lån. Dette brev er i fysisk stand med rigtig papir og i konvolut, men kun indtil de har teknologien og alle systemer er lavet til at man helt kan undvære rigtig brevpost.

Du skal så underskrive låneaftalen hvis du altså gerne vil have dit online lån og derefter sende den tilbage til udbyderen i den svarkuvert de har sendt med. Når dette er gjort og de har modtaget din underskrevet
låneaftale, vil de over føre pengene til det kontonummer du har skrevet i låneaftalen eller sende beløbet på en check til din hjemmeadresse.

Hele denne proces fra du er her og ansøger til du underskriver og til sidst modtager udbetalingen fra dit online lån, vil typisk tage 3-4 bankdage afhængig af PostDanmarks leverance. Så ansøg om et online lån, det kan umuligt blive nemmere eller hurtigere at låne penge.

Del/Gem