Privatlån

Privatlån er en privat sag og her går vi meget op i at der ikke er nogen der blander sig i hvad du vil bruge
dit penge til.

Når du ansøger om privatlån her vil du forblive helt anonym for andre penge- og kreditinstitutter, så det er kun i tilfælde af du vælger at få et privatlån og du underskriver en aftale mellem dig og udbyder, at dine oplysninger så videregives til skat o.lign. idet du jo gerne skulle kunne trække dine renter fra i skat.

Et privatlån er i bund og grund det samme som et forbrugslån, det er ikke som navnet lyder, et lån mellem privatpersoner. Forskellen på et privatlån og mange andre typer er at et privatlån kun kan ansøges om af privatpersoner.

Altså en virksomhed kan ikke ansøge om denne type lån, men skal i stedet vælge et inden for erhverv, som har nogle helt andre vilkår end et til private. Privatlån kan typisk afdrages over 60 eller 144 måneder alt
afhængig af hvilken udbyder og hvilken størrelse privatlån du vælger at optage.

Ved optagelse af et privatlån fra en af udbyderne her på siden skal du ikke stille sikkerhed, men låner faktisk på dit glatte ansigt. Men når du nu ikke skal stille sikkerhed for at få et privatlån bliver du tilgengæld stillet overfor en række krav du skal kunne opfylde.

F.eks må du ikke være registreret i RKI, du skal kunne dokumentere en form for indtægt og du skal være bosiddende i Danmark. Alle krav er noget størstedelen kan opfylde og er almene krav lige meget hvor end du ønsker at ansøge.

Faktisk kan vi garanterer dig, at skulle du ikke kunne få et privatlån her, så vil du ikke kunne få det nogen steder, på nær de steder som flår alt huden af dig og tit ender med at blive politianmeldt, fordi de ikke overholder lovgivningen for penge og økonomi.

Skulle du få et nej til en af dine ansøgninger, skal du ikke give op, vi har mange forskellige muligheder for at få et privatlån, så det er bare at blive ved med at ansøge. Du kan også gøre det nemmere og bare ansøge om et privatlån hos alle vores udbydere og så bare vælge de fra du ikke vil låne af, du binder dig nemlig først når du har underskrevet en låneaftale.

Og selv efter du har underskrevet en låneaftale og sendt den retur har du faktisk stadig 14 dages reklamationsret og kan få annulleret dit privatlån.

Så god fornøjelse med dit privatlån.

Del/Gem

En tanke om "Privatlån"

Der er lukket for kommentarer.